Overhemdje 2

Ik heb eigenlijk maar 2 dingen die ik wil laten zien. De rest is of spuuglelijk of kan ik moeilijkfotograferen als dochter hem aanheeft. De badjas in het heerlijk zachte stofje komt namelijk van Sinterklaas en zeker niet van mamma. Ze is al behoorlijk aan het twijfelen aan het bestaan van de goede man, dus om nu met foto's nemen de achterdocht gaan voeden; nee, dat vind ik toch zonde.

Dus laat ik de twee dingen zie waarvan 1 echt goed gemaakt is en de ander eigenlijk niet zo goed gelukt. Maar nog wel de moeite waard om te tonen (in tegenstelling to mijn ontzettend lelijke pantoffels).

Vandaag het overhemdje, morgen het koffertje. Hopelijk in een onbewaakt moment later nog de badjas.

Het overhemdje was deels voor de 5e verjaardag van Sebastiaan, deels voor de Sancho-wedstrijd op de clubdag van 1 november.
Op het vorige hemdje zaten nog snaps, nu echte knopen met knoopsgaten. Het vorige hemdje had een opgestikte zak, deze een paspelzak. En niet zo maar 1: met doorlopende print nog wel! Ik ben er niet eens stiekem trots op, maar gewoon open en bloot trots op.
De print liep zo mooi door dat ik er een post-it pijl op gespeld had met als hint 'verstopte paspelzak'. En nog moesten mensen zoeken. Niet gewonnen trouwens, op de wedstrijd. Maar wel een heel trots ventje in zijn stoere zelf uitgezochte overhemd(stof). En dat is wat telt nietwaar?


  Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

4 reacties:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...