Birdie jurk

Uit de La maison Victor 3 uit 2014, de Birdie jurk. Veel werk aan gehad, omdat de stof geborduurd was met kraaltjes. Goed oppassen dus dat die niet onder de machines doorgingen. Verder vind ik de maatvoering ook erg goed. Na opmeten van mijn dochter (7,5 jaar) kwam ik uit op iets meer dan mt 116. Ik koos dus voor mt 122 maar wel de lengte van de mouwen en de jurk zelf in mt 128.
En nadat hij af was, wilde dochterlief hem niet aan. Hij voldeed niet aan de eisen, waar ze overigens een hele lijst van had. Zo moest de jurk onder andere pofmouwen hebben. Ik had haar uitgelegd dat die niet op het patroon stonden, maar schijnbaar had ze hele andere ideeën in het hoofd.
Hij was bedoeld voor kerst, maar ze heeft hem dus niet aangehad. Alleen voor de foto wilde ze hem wel even aan toen ze ziek van school thuis was (vlak voor de kerstvakantie). Toen de familie op 2e kerstdag zeiden dat ze het jammer vonden dat ze de jurk niet aanhad zei ze dat ze hem misschien! op mijn verjaardag (31 december) wel wilde aandoen.
En ach, als ze er echt niets aan vindt, dan gaat hij binnenkort in de verkoop of zoiets.

Bij het praatje hoort een plaatje dus voila:


 Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 reacties:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...