Koffertje

Dit jaar ging ik voor het eerst naar de clubdag. Het winnen va de jubileumquiz gaf al een aardig duwtje in de goede richting: als clublid mag je namelijk mee. Maar toch nog een beetje koudwatervrees. Van de 100 mensen die zich konden inschrijven, was ik de 100e =)

Alle workshops zaten natuurlijk zo goed als vol. Dus ik besloot al het voorwerk thuis te doen en op de clubdag het ding 'even' in elkaar te zetten. Het kletsen met Marieke van Mamarieke was ook wat te gezellig! Het ding moest dus thuis worden afgemaakt. Het klinktnet zo wreed als dat het was. De Decovil Light en ik zijn nog niet echt vriendjes. Het liet los en is echt heel stug om prielige hoekjes mee te naaien. Nu had het Decovil-probleem vooral met mij te maken: ik had het niet goed aangebracht voor ik begon met naaien.
Nou ja, het ding is wat aan de scheve kant. Het valt niet echt op, maar ik zie het natuurlijk steeds. Ook zit de voering niet naar tevredenheid. Ik denk zelfs dat ik die de volgende keer met de hand erin zet. En By Annie's Soft & Stable gebruiken, te koop in eerder genoemde webshop. Ik ben benieuwd hoe die dat wordt.


  Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 reacties:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...