Klein Borkum

Sinterklaas is trouwens ook druk achter de naaimachine geweest. Alleen foto's maken duurde wat langer ivm de drukte om alle feestdagen heen. Ik ben nu een beetje opknappende van een keelontsteking, dus doe het wat betreft huishouden en zo lekker rustig aan. Morgen halen we even goed de bezem erdoor voor oudjaarsdag/mijn verjaardag, maar vandaag nog lekker niksen. Dus tijd om jawel, 3 blogposts te doen. Jullie worden weer verwend zo op het einde van het jaar =)

De Sint bracht onze dochter een nieuwe badjas. De oude (die ik ook zelf had gemaakt) is afgelopen zomer van de waslijn gestolen. Ze klaagde nu steeds dat ze het zo koud had 's ochtends, dus op zoek naar een lekker warm stofje. Het is een welness fleece die ontzettend pluist bij het knippen. Als patroon de Klein Borkum van Farbenmix, waarbij ik me elke keer voorneem om hem te verlengen en het elke keer vergeet. Zo dadelijk maar even een post-it ofzo op de voorkant.
Maar goed, het resultaat is erg mooi en onze dochter is zeer tevreden. Ze heeft nog niet 1 keer tussen neus en lippen gevraagd of ik hem gemaakt heb soms, terwijl ze toch al een paar jaar twijfels heeft bij het bestaan van de goede man. Volgens mij doet ze net alsof ze nog gelooft, zodat ze weer een jaartje extra met kado's heeft.

Het resultaat van enkel avondwerk:
 Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 reacties:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...