Schooltasjes

Op een ochtend kwam ik erachter dat er 's middags een verjaardagsfeestje was voor een meisje van 2. Die moest natuurlijk een kadootje hebben. Ik flans snel een tasje inelkaar voor eventueel peuterspeelzaalbezoek. Past precies een fruitbakje en een beker drinken in.


Het resultaat en de tijd die het kostte om te maken bevielen me wel. Wel nog een betje finetunen, dus zocht ik een nieuw slachtoffer voor een tasje. Een vriendinnetje van mijn dochter die hier regelmatig komt had geen tasje voor haar fruit en drinken, dus vroeg ik haar of ze er eentje wou hebben. Natuurlijk vond ze dat leuk! Ik gebruikte haar tasje om foto's te maken voor een patroon.


Ik begon met het digitaliseren van het patroon. Toen alles naar wens was, moest ik mijn eigen patroon natuurlijk testen. Maar wie had nu nog een tasje nodig? Ik kreeg zin om eentje voor mijn dochter te maken. Een meisje kan nooit teveel tasjes hebben toch?
En toen vond ik het niet eerlijk voor de jongste. Mijn zoontje had een enorme Skylander tas, met alleen een klein flesje drinken erin. Bij ons krijgen de kinderen 3 keer per week fruit van school. En ik had nog een restje van zijn overhemdje. Dus voor hem zou mijn vierde tasje worden. We spreken nu een krappe anderhalve week na het eerste tasje =)
En, wat vinden jullie ervan? Zijn ze schattig of niet?


  Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

6 reacties:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...