Juliette

Mijn jongste zusje was jarig en ik moest nog een last minute kado hebben. En omdat 1 van mijn goede voornemens dit jaar is om uit elk boek/blad wat ik heb iets te maken, werd 'Mijn tas' uit de kast getrokken. Erg populair is het tasje Juliette dus dat leek me wel leuk om te maken (bovendien sla ik zo 2 vliegen in slag, het patroon stond ook in La Maison Victor dusdie kan ik ook van de lijst strepen. Of is dat valsspelen?).

De buitenstof ziet er chique uit, maar is eigenlijk een tafelkleed uit de Zeeman van 2 euro. Er kunnen nog veeel meer tasjes uit =)


Het paspel is zelfgemaakt. Ik vond het oranje wel lekker fris staan. Het tasje sluit met een kamsnap. Het hengsel zit vast met een musketonhaak. Die verzamel ik overal en nergens, vooral van gratis keychains.


Het binnenstofje komt uit de Action. Die hebben soms best leuke stofjes, alleen wel kleine stukjes; ideaal voor kleine tasjes. Mijn label aan de binnenkant.


Op de achterkant nog een metalen labeltje vastgemaakt met oranje draad. Er staat 'hand made' op en geeft net dat beetje extra's.

Wat vinden jullie: is het oranje geslaagd of net te fel? En mijn label: aan de binnenkant of aan de buitenkant? Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

5 reacties:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...