Swoon Nora en 2 eerste prijzen!

Na de eerste Swoon wilde ik heel graag Nora van Swoon maken. Deze was wel een graadje moeilijker, dus dat leek me wel een leuke uitdaging.
Daarnaast was er ook de Sancho clubdag die elk jaar een wedstrijd houdt, dit jaar (2015) met het thema 'waar een vrouw niet zonder kan'. Een handtas leek me ook wel goed in dit thema passen.

Dus de tas gemaakt en via de post naar de clubdag organisatie gestuurd. De reacties die ik toen al kreeg deden me blozen. En toen de clubdag afgelopen was kreeg ik een mailtje dat mijn tas in de categorie techniek de eerste prijs had gewonnen!!! Ik kreeg een prachtig knoopsgatenbeiteltje en een jaarabonnement op de Bernina Inspiration.

Op dat moment begon bij Sewsweetness (Amerikaanse blogster en tasontwerpster) het jaarlijks terugkerende Pursepalooza. Je kon aan de wedstrijd meedoen door een foto van een recent gemaakte tas te uploaden. Nu had ik de tas toch al gemaakt, dus een fotootje uploaden was gauw gedaan.
Nu deden er echter zoveel (ruim 200) gevorderde tassenmaaksters aan mee, dat ik het eigenlijk maar min of meer vergeten was. Tot in de Swoon facebookgroep ik opeens gefeliciteerd werd met het winnen van Pursepalooza ­čś«
Ik wist niet wat me overkwam! Het prijzenpakket loog er ook niet om: een meter Peltex, drie meter Flexfoam (1 innaaibaar, 1 aan 1 kant strijkbaar en 1 aan beide kanten strijkbaar), 3 doosjes fusible fleece en drie doosjes SF101 (strijkkatoen). Daarnaast nog het Tula Pink kleurboek, het boek Windy Citybags van Sara Lawson (Sewsweetness), hardware voor de Rockstarbag (Sewsweetness patroon), gratis toegang tot haar Craftsyclass 'Building Better Bags' en een doosje Aurifil garen twv 100 dollar.

Het bewijs:
http://sewsweetness.com/2015/12/purse-palooza-winners-4.html

   Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

0 reacties:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...