Etui Sebastiaan

Er werd nog niet zoveelvoor de zoon genaaid. Binnenkort komt hier verandering in; ik ga een overhemdje voor hem maken. Gelukkig kon ik het stofje voor en inkoopsprijs krijgen, een heel mooi Stenzo-stofje. Maar daarover later meer.

Nu eerst een etuitje voor hem. Hij begon ook al een aardige verzameling schrijfspulletjes te krijgen. Maar alles lag los in de kast en in een dicht etui heeft ook niet veel zin, want dan haalt hij alsnog alles overhoop.
Dus een doorzichtig etui gemaakt, in 4-voud aan elkaar. Eigenlijk zijn het dus 4 in 1. Ideaal voor onze kleine grote vent.

  Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 reacties:

MaMarieke zei

Deze is GEWELDIG!!!! Dat zou onze middelste ook zeer kunnen waarderen. Hij is altijd alles "kwijt" omdat hij nergens wil kijken ;). Laat ik nou volgens mij ook ergens nog dat transparante tafelzeil hebben liggen. Ik denk dat ik jouw idee ga kopieren als het mag...... en als ik tijd heb ;). Tx voor het delen.

Aafke Jongsma zei

Be my guest! Ik heb eerst tussen de korte stukjes de ritsen gedaan,achterkant eronder, toen de horizontale lijnen voor de aparte zakjes, afgeplakt met restjes lint (niet eens genaaid: aansteker en stylefix). En toen rondom alles dicht. Hij haalt nu alleen uit het zakje wat hij nodig heeft, scheelt een hoop opruimen.

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...