Badjas voor kleine man

Voor mijn zoontje die 4 werd heb ik een badjas in elkaar gestoken. Maar niet zo maar 1. Eentje die ruim voor de helft uit gewonnen spul bestaat!

Allereerst won ik de Knipmode ontwerpwedstrijd 'Ontwerp je eigen decemberstof!
Gaaf toch? Ik sta in het december nummer, pag. 61 rechtsonder. Voor de mensen die de Knip niet thus hebben:

Ik kreeg het december nummer gratis, een patroon naar keuze uit de webshop en 2 meter van mijn eigen stof, bedrukt door Exprezzit.
Hier aan de waslijn te zien:Daarnaast won ik nog een tweede wedstrijd, een give-away van Soft Cactus. Niet te geloven toch, nooit iets winnen en nu 2 keer in 2 weken?! Ik sta er nog versteld van...


Zij flockte voor mij een naam. Niet 1, maar 2 keer, want ik dacht de ene kleur en zij dacht een andere kleur. Dus kreeg ik beide! Lief he? En als klap op de vuurpijl deed zij er ook nog een flock-vliegtuig bij.

En nu met al dit moois aan de slag: Het werd de Klein Borkum. Nu, de post is al lang genoeg, dus ik zal mijn mondje verder houden.


De tekst is in werkelijkheid een stuk feller!

 Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 reacties:

Soft Cactus zei

Ooh, proficiat met je eigen stofje! Ziet er super uit! Echt bijzonder..De flockjes staan er ook echt heel leuk op! Je zoontje zal wel heel blij zijn met zo'n mooie badjas!

Unknown zei

Dank je. Het is heel bijzonder om in je eigen stof te knippen, maar daar weet ijj alles van. Jouw stofjes zijn ook geweldig!

Petits Pirates zei

boffen he... bij Soft Cactus!

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...