Best wel wat werk, zo'n blogje...

Ik denk, ach, een blogje moet er wel bij kunnen toch? Maar ja, dan wil je wel zo nu en dan iets leuks posten. We beginnen vandaag aan de tweede week vakantie, en eigenlijk heb ik niet gevoel dat we net een weekje gehad hebben. Met verjaardagen, Koninginnedag, Ajax kampioen etc, zijn we behoorlijk bezig geweest.
Maar goed, ik heb toch deze week een wikkelshirt af kunnen maken. Burda 3/2012, nr. 121B. Mocht ook wel, die lag al meer dan 2 maanden te wachten.


Ook heb ik eindelijk een foto gemaakt van de Kimono T van Maria Denmark. Heerlijk shirt, had ik toevallig aan, dus een fotootje was snel gemaakt.


En dan nog een lopend projectje: de Burda 7828. Nu nog geknipt, wachtend op de handleiding van Mina Dotter.
En wat ook nog leuk is te vermelden: ik geef al geruime tijd naailes op de dinsdag avond. Eerst alleen een vriendin, toen een moeder van een klasgenoot van mijn dochter, van de week de vraagouder op wiens kindjes ik binnenkort ga passen en sinds gister de vrouw van een vriend van ons. Komende dinsdag in ieder geval 3 dames hier achter de naaimachine! Gaaf toch?
Ohja, ik ben ook druk bezig de links-lijst (hier rechts te vinden) verder uit te breiden. Het is inmiddels al een behoorlijke lijst en ik ben nog lang niet klaar. En daaronder staat mijn lijst van alle patronen en boeken etc. die ik in mijn bezit heb.

 Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 reacties:

Gera zei

Mooi gemaakt, het overslagvest staat je goed.

Aafke Jongsma zei

Dank je! Hij zit ook erg lekker, al is dat wikkelgedeelte wel even wennen.

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...