Tutorial Schoudertas met GRATIS PATROON


Nou, ik ben ook weer ergens aan begonnen zeg! Ik had een oud tasje uit elkaar gehaald en er grofweg een patroon van gemaakt. Daarvan vervolgens weer een nieuw tasje gemaakt, die op mijn kersverse blog gezet en op Sancho gepost. En toen kreeg ik daar allemaal zulke leuke en positieve reacties dat ik mijn onderbuik-gevoel ben gevolgd en er een echt patroon van heb gemaakt. Maar nu moesten dus alle hoeken wel kaarsrecht zijn en alle onderdelen goed op elkaar aansluiten.
Dus met een geodriehoek en lange liniaal aan de slag en het patroon opnieuw uitgetekend. Dit moest dan worden ingescand, alles printen, aan elkaar plakken en weer uitgeknipt om te zien of alles na het printen wel weer op elkaar aansloot. Niet helemaal goed, dus sommige delen weer opnieuw gedaan. Daarna met het nieuwe patroon een nieuw tasje gemaakt. Ditmaal voor de juf van de peuterspeelzaal die na 11 jaar vertrekt. Van dat hele proces zijn weer foto's gemaakt voor de foto-tutorial.
Alles omgezet in pdf en nu voor jullie ter beschikking om uit te proberen.

Ik zou het erg fijn vinden als jullie fouten en dergelijke zouden willen melden, zodat ik het kan perfectioneren. Ook zou ik het enorm leuk vinden om jullie resultaten te zien.

De tutorial staat hier: Schoudertas

Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

1 reacties:

All Set zei

Hij doet het! Thanks!!! Weer gepind hihihi...

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...