Give-aways

Give-away:  briljant fenomeen in de blogwereld. Technisch gezien zijn het gratis loterijen. En dan meestal ook nog vol met prijzen die je dolgraag zou willen. Ik laat dan ook zelden een give-away aan mij voorbij gaan. Winnen doe je helaas maar zelden, maar dat zal voor iedereen gelden.

Toch wil ik hebben over 3 give-aways:  1 die ik won, 1 die nu loopt en 1 die ik zelf zal gaan geven.

Over mijn eigen: ik hoop over een paar weken. De patronen zijn druk in ontwikkeling en moeten natuurlijk ook getest worden.

Over die van MaMarieke, die oa. speciaal voor mij nu ook op blogger plaats vind. Kijk vooral ook in haar winkel, je ziet dingen die je nergens anders ziet. Marieke, ik ben nog steeds heel blij met mijn kleermakersliniaal :-)
Ga hier heen en doe mee!


En nu de give-away die ik won: bij All Set!
Een super leuk boek, genaamd 'Cool baby'

Vlak voor 12 uur vanmiddag kwam hij aan, ik moest natuurlijk even bladeren. Maar zoals dat vaker gaat bij leuke boeken blijft het niet bij even. Ik was op een haar na nog op tijd op school om de kindjes op te halen.
Lisette, dank je wel!

Photobucket

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

3 reacties:

All Set zei

Graag gedaan! Veel plezier ermee!

MaMarieke zei

HIhihi wat herkenbaar en gelukkig was je nog op tijd op school. Had al bij Lisette gezien dat jij gewonnen had, leuk! Thanks voor jouw berichtje over mijn give away en ja, die lineaal is echt geweldig he! Mijn armsgaten enzo zijn echt mooier nu :).

MaMarieke zei

oh en vergeet ik helemaal te zeggen dat ik wel heel nieuwsgierig ben naar jouw aankomende give away :). Gefeliciteerd met je nieuwe job

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...