Mij eerste blogpost, yay!

Best spannend hoor, een blog beginnen. Eerst uitzoeken waar je een blog wil aanmaken, dan natuurlijk een passend uiterlijk opzoeken en hoe dat te installeren. En dan je eerste post... wat zet je daar toch zoal in? Misschien de reden waarom je überhaupt hier tijd insteekt. Laten we dat maar doen dan.

Na een aantal jaar stiekem blogs lezen en dingen op de naaimachine maken werd mij onlangs toch nog gevraagd of ik geen blog had. Goeie vraag, dacht ik bij mezelf. Misschien maar een goed voornemen van maken voor 2013, een blog aanmaken om nu eens aan andere mensen te laten zien wat ik zoal maak, in plaats van steeds bij anderen gluren.

Dus bij deze, tadaa!

Ik ga eerst maar eens een selectie maken van wat ik in het verleden heb gemaakt en wat ik hier wil showen. En natuurlijk verder uitzoeken hoe ik bijvoorbeeld foto's kan laten zien (en hoe ik later spelfouten kan wissen, die ik uiteraard zal gaan maken, ook in dit korte stukje is veel 'gegumd').


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 reacties:

MaMarieke zei

Mag ik dan ook zo vrij zijn om als eerste een berichtje achter te laten? Super leuk blog om al te openen, gafe lay-out! Mag ik bij je in de leer? Met de computer ben ik veel minder handig dan achter de naaimachine... Ik kom graag hier af en toe neuzen! groetjes Marieke

Unknown zei

Dank je wel voor je berichtje! Ik ben ook niet zo computerhandig hoor, gewoon een template gedownload en wat aangepast. Het kleine beetje HTML op school kwam echter toch goed van pas.

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...